Vanavond is de vierde en laatste dag van de Avondvierdaagse in de Bommelerwaard die we als vanouds feestelijk gaan afsluiten. Het thema is Hawaï en er is in de laatste kilometers van alle afstanden de zogenaamde grote intocht. Vlaggetjes in de straten, muziek tussen de wandelaars en langs de route hopelijk veel swingende toeschouwers. Dit mag je niet missen, het wordt supergezellig!

Kom je met de auto dan kun je parkeren bij De Beersteeg in Zaltbommel. Volg daar de instructies van de verkeersregelaars goed op. Wil je de auto ergens anders kwijt, geen probleem. Maar let op, parkeer je de auto waar dit niet is toegestaan dan kan het zijn dat er een bekeuring onder je ruitenwisser zit. Dus neem geen risico en kom op tijd.

De start is bij De Verdraagzaamheid, Waalkade 6 in Zaltbommel. Medailles worden uitgereikt op de Waalkade. De finish is op de markt in Zaltbommel. Hierbij zal onze burgemeester aanwezig zijn om alle deelnemers toe te spreken en om een prijs uit te reiken aan de meest enthousiaste en best verklede deelnemers!

Tot vanavond allemaal!