Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor een onvergetelijk evenement! Met trots kijken we terug op de Avond4daagse Bommelerwaard van dit jaar, waarbij ruim 2000 wandelaars hebben genoten van de diverse routes.

Het succes van de Avond4daagse zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van onze fantastische vrijwilligers. Jullie belangeloze hulp op de posten en oversteekplaatsen heeft de veiligheid en gezelligheid van de wandelingen gewaarborgd.

Daarnaast willen we onze sponsoren bedanken voor hun waardevolle bijdrage. Dankzij jullie steun hebben we dit prachtige evenement kunnen organiseren en ervoor gezorgd dat iedereen kon genieten van de Avond4daagse.

Ook willen we alle deelnemers bedanken voor jullie enthousiasme en positieve energie. Jullie hebben de wandelingen tot leven gebracht en gezorgd voor een geweldige sfeer. Samen hebben we er een onvergetelijke ervaring van gemaakt.

We wensen alle deelnemers veel plezier met de mooie medaille. We hopen jullie graag terug te zien in 2024. Tot die tijd veel mooie, gezellige en veilige kilometers gewenst.

Groet,
Bestuur Stichting Avondvierdaagse Bommelerwaard