De eerste avond van de Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024, die vanavond van start zou gaan in Kerkdriel, gaat NIET door in verband met het verwachte onweer. Het KNMI heeft code geel afgegeven en waarschuwt voor zware onweersbuien, met hagel en harde windstoten.

“Dit is natuurlijk slecht nieuws voor alle wandelaars die zich hadden verheugd op de eerste avond van de Avondvierdaagse 2024 in Kerkdriel. Maar ook voor alle vrijwilligers en partners die al reikhalzend uitkeken naar de eerste wandelavond. Voor een beetje regen en wind zijn we natuurlijk niet bang. Maar door het risico van het voorspelde weer met onweersbuien is besloten de wandeling van vandaag helaas niet door laten gaan. Deze beslissing is mede genomen na overleg en contact met het KNMI en met de Veiligheidsregio Gelderland Zuid,” aldus het bestuur van de Avondvierdaagse Bommelerwaard.

De wandeling in Aalst van morgenavond gaat WEL gewoon door. We gaan er dan een geweldig feest van maken!

Vervoer en aanvullende informatie m.b.t. het parkeren op de locaties:
Wellicht spreekt het voor zich, maar wij zouden de deelnemers graag willen adviseren om zoveel mogelijk gezamenlijk naar de startlocaties te rijden i.v.m. de beperkte parkeergelegenheden.

Woensdag 22 mei Aalst
Start en finish bij vv Roda Boys Bommelerwaard, Veerdam 4 te Aalst.
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op de startlocatie beschikbaar. Gelieve ook parkeren bij recreatiegebied De Neswaarden, Zaaiwaard te Aalst.

Tot morgenavond in Aalst!