De Avondvierdaagse in de Bommelerwaard: hét wandelfeest voor jong en oud, zal in 2024 plaatsvinden van 21 t/m 24 mei, zo maakte het bestuur van de stichting Avondvierdaagse Bommelerwaard bekend. Na een rondgang langs de verschillende basisscholen was dit overduidelijk de voorkeursdatum.  

Er zullen weer vier prachtige en gezellige wandeldagen georganiseerd worden. Komend jaar beginnen we in Kerkdriel en zal de tweede wandelavond in Aalst plaatsvinden. Op dag drie staat Ammerzoden op het programma en de laatste avond zal traditiegetrouw georganiseerd worden in Zaltbommel.

Afgelopen zomer liepen ruim 300 kinderen de 2,5 kilometer en ook in 2024 zal de 2,5 kilometer op de vrijdagavond in Zaltbommel voor de allerkleinsten georganiseerd worden!

Loop ook mee en zet de datum (21 t/m 24 mei 2024) alvast in je agenda! Het belooft weer een bijzonder gezellig en leuk evenement te worden. Meer informatie kun je vinden op deze website. Tevens kun je het laatste nieuws ook volgen via Facebook en Instagram!